Усик може провести третій бій з Джошуа: промоутер британця поділився відвертою заявою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
506
0 голосів
Усик може провести третій бій з Джошуа: промоутер британця поділився відвертою заявою
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Промоутер колишнього чемпіона світу Ентоні Джошуа (26-3, 23 КО) Едді Хирн повідомив, що його підопічний в наступному поєдинку може провести бій за титул чемпіона світу за версією IBF проти Філіпа Хрговіча (16-0, 13 КО).

Едді Хірн заявив, що поєдинок Тайсон Ф'юрі — Олександр Усик відкриє для Ентоні Джошуа можливість провести бій з Філіпом Хрговичем.

«Новини від IBF трохи змінюють ситуацію, оскільки переможець бою Тайсон Ф'юрі — Олександр Усик повинен битися з Філіпом Хрговічем, інакше вони будуть позбавлені титулу, а вони цього не зроблять».

Промоутер сказав, що сутичка його підопічного з хорватом може пройти за титул, яким зараз володіє наш співвітчизник.

«Бій Джошуа проти Хрговіча відбудеться, потенційно за титул чемпіона світу. У нас є бій з Уайлдером, так що є над чим подумати, але ця новина, безумовно, змінює ситуацію. 

Мета полягає в тому, щоб Ей-Джей став триразовим чемпіоном світу, і це дозволить нам здійснити плани».

Також промоутер британця згадав про можливий поєдинок з Деонтеєм Вайлдером.

«Бій з Уайлдером набагато масштабніше, але бій з Хрговічем супроводжується титулом чемпіона світу, який завжди буде в пріоритеті, але нам потрібно подивитися, як все складеться», — сказав Хірн у коментарі Вoxing-social.  

  • Нагадаємо, що Хргович є обов’язковим претендентом на бій з Усиком, але українець зустрінеться з Ф'юрі та спробує стати абсолютним чемпіоном світу.
  • Була інформація, що Олександра після зустрічі з Тайсоном позбавлять титулу IBF.
  • Якщо наш співвітчизник переможе Тайсона, а Джошуа подолає хорватського боксера та стане володарем поясу IBF, то цілком можливо, що нас чекає третя зустріч Усика та Ентоні. 
  • У вересні 2021 року Ентоні програв титули чемпіона IBF, WBA, IBO, WBO Усику, а в серпні 2022 року поступився в бою–реванші.