«Хлопець хитався, але продовжував стояти»: Кличко назвав свого суперника з найміцнішою головою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1259
0 голосів
«Хлопець хитався, але продовжував стояти»: Кличко назвав свого суперника з найміцнішою головою
Володимир Кличко та Семюел Пітер. Фото: Google
Колишній об'єднаний чемпіон світу в надважкій вазі українець Володимир Кличко назвав свого суперника з найміцнішою головою, яким виявився Семюел Пітер.

Володимир Кличко розповів, що влучно пробивав у голову в бою з нігерійцем Самюелом Пітером багато разів, але суперник не падав.

«Семюел Пітер в 2005 році. У мене було безліч точних влучань, а в 12-му раунді, мені здалося, що я зламав кісточки пальців після лівого бокового».

Молодший з братів-чемпіонів також оцінив волю до перемоги свого екссуперника.

«Хлопець хитався, але продовжував стояти на ногах. Думаю, що позбавив його духу в тому бою. Він був сильно «вражений». У першому поєдинку його рішучість і воля до перемоги були приголомшливими», — наводить слова Кличка-молодшого DAZN. 

  • Кличко за кар'єру двічі бився з Пітером. У 2005 році році українець здобув перемогу за очками, при цьому Володимир тричі побував у нокдауні. 
  • Вдруге боксери зустрічалися в 2010 році, коли Кличко-молодший впевнено виграв нокаутом.
  • Володимир Кличко закінчив кар'єру влітку 2017 року, вирішивши не проводити реванш проти Ентоні Джошуа. Саме британець завдав українському боксеру останньої поразки в кар'єрі, відправивши того в нокаут у квітні того ж року.