На чому їздить Усик: на вулицях Києва помітили авто нашого чемпіона – фото

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
482
0 голосів
 На чому їздить Усик: на вулицях Києва помітили авто нашого чемпіона – фото
Олександр Усик. Фото: Google
Український чемпіон світу у надважкій категорії за версіями WBA/WBO/IBF/IBO Олександр Усик любить гарні автомобілі і був помічений у Києві на машині марки BMW.

Олександр Усик за кермом ексклюзивного суперкара BMW був помічений на одній із вулиць столиці України. Автомобіль нашого чемпіона сфотографували у Рильському провулку столиці, куди боксер, ймовірно, приїхав за покупками. Відповідні знімки були опубліковані на сторінці t.o.p.c.a.r.s_u.a у соціальній мережі Instagram. 

Усик придбав BMW M760Li xDrive 2022 випуску. У базовій комплектації вона коштує щонайменше 120 тисяч доларів. При цьому варто враховувати, що у нашого чемпіона індивідуальна модель.

Олександр вибрав автомобіль у темно-зеленому кольорі. BMW M760Li xDrive оснащений 6,6-літровим турбованим двигуном V12 потужністю 585 кінських сил. Суперкар розганяється до 100 км/год лише за 3,8 секунди. Максимальна швидкість становить 305 км/год.

Відзначимо, що також у боксера є Мерседес w 140.

Ще Усик має у своєму розпорядженні Audi RS Q8, Mercedes-Benz G63 AMG та інші авто.

  • Усик і Ф’юрі підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона у надважкій ваговій категорії. Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший абсолютний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.
  • Ф’юрі до цього проведе бій проти Френсіса Нганну 28 жовтня в Ер-Ріяді – столиці Саудівської Аравії.