«Фани збираються, щоб подивитися, як його відправлять в нокаут»: Гвоздик про українського боксера-скандаліста

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
205
0 голосів
«Фани збираються, щоб подивитися, як його відправлять в нокаут»: Гвоздик про українського боксера-скандаліста
Іван Редкач. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у напівважкому дивізіоні Олександр Гвоздик розповів, як ставиться до боксера та майстра провокацій Івана Редкача, який звинувачував його в співпраці з кримінальними елементами.

Олександр Гвоздик в ексклюзивному інтерв'ю «Спорт Експрес» розповів, що більше не реагує на провокації свого співвітчизника Івана Редкача (23-6-1, 18 КО) та пояснив, яку мету насправді переслідує одіозний боксер.

«Не варто чіпати г… Все, що робить Іван в мережі, це його стиль життя. У Редкача не так багато вболівальників, як йому б хотілося, тому він збільшує кількість підписників за рахунок хейтерів, роблячи провокативні дописи про Усика, про мене. 

Коли боксує Іван Редкач, то більшість аудиторії збирається не для того, щоб за нього повболівати, а навпаки, аби подивитися як його відправлять в нокаут», – розповів Гвоздик в інтерв’ю «Спорт Експрес».

  • Бій Олександр Гвоздик (19-1, 15 KO) – Ісаак Родрігес (28-4, 22 КО) відбудеться в ніч на перше жовтня в амерканському Лас-Вегасі.
  • Українець повернувся на професійний ринг у лютому 2023 року і вже встиг здобути дві перемоги над латвійцем Річардом Болотніком (TKO 6) та мексиканцем Жозуелем Обандо (60-54 (тричі).