«Дивився Шарія, можу глянути і Соловйова»: Гвоздик здивував своїми вподобаннями

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
521
0 голосів
«Дивився Шарія, можу глянути і Соловйова»: Гвоздик здивував своїми вподобаннями
Олександр Гвоздик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у напівважкому дивізіоні Олександр Гвоздик відверто розповів про те, чи дивиться він і надалі проросійського блогера-втікача Анатолія Шарія.

Олександр Гвоздик (19-1, 15 KO) в ексклюзивному інтерв’ю «Спорт Експрес» розповів і поставив масну крапку в питанні того, дивиться він чи ні і надалі проросійського блогера Анатолія Шарія, який втік з України.

«Щоб ніхто мене не звинуватив в антиукраїнській позиції і не полилось лайно. По-перше, з Анатолієм Шарієм я ніколи не спілкувався і не робив відеоконференцій, на відміну від Олександра Усика. 

По-друге, говорю відверто, так – я дивився його блог, я можу подивитися і Володимира Соловйова. Але, найголовніше, я ж не є їх фанатом і в жодному випадку не розділяю їх політику, їх точку зору й ту філософію, яку вони намагаються нав’язати більшості своїх підписників»», – розповів Гвоздик в інтерв’ю «Спорт Експрес».

  • Бій Олександр Гвоздик (19-1, 15 KO) – Ісаак Родрігес (28-4, 22 КО) відбудеться в ніч на перше жовтня в амерканському Лас-Вегасі.
  • Українець повернувся на професійний ринг у лютому 2023 року і вже встиг здобути дві перемоги над латвійцем Річардом Болотніком (TKO 6) та мексиканцем Жозуелем Обандо (60-54 (тричі).