«Нормально він так мені надавав»: український боксер згадав спаринг з Канело

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
774
0 голосів
«Нормально він так мені надавав»: український боксер згадав спаринг з Канело
Сауль Альварес (Канело) та Олександр Гвоздик. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у напівважкому дивізіоні Олександр Гвоздик розповів про підготовчий табір перед боєм з Ісааком Родрігесом, згадавши спаринг з Саулем Альваресом.

В ніч на перше жовтня Олександр Гвоздик (19-1, 15 KO) вийде в ринг проти бразильця Ісаака Родрігеса (28-4, 22 КО). На цей бій, який відбудеться в андеркарті файту між Джермеллом Чарло (35-1-1) та Саулем Альваресом (59-2-2) українець налаштований максимально зарядженим, про що розповів в ексклюзивному інтерв'ю «Спорт Експрес».

«До цього бою я готувався дуже наполегливо. По-справжньому страждав в залі на тренуваннях, «вкалував».

Родрігес – не просто якийсь жирний хлопець, який прийняв бій заради гонорару. Це не якийсь водій траку. Бій для мене буде, як екзамен. Я до нього підготувався, тож тепер потрібно просто здати іспит». 

Щодо головного бою вечора в Лас-Вегасі між Джермеллом Чарло (35-1-1) та Саулем Альваресом (59-2-2), то Гвоздик в ньому бачить яскравовираженого фаворита.

«Однозначно, Канело. Сауль Альварес не дуже високого зросту, але він дуже сильний. Знаю, про що говорю, коли згадую про силу мексиканця, бо я з ним спарингував. Нормально він так мені надавав.

Джермелл Чарло стрибає через категорію – з першої середньої (до 69.55 кг.), через середню (до 72, 56 кг.) у суперсередню категорію (до 76,2). Він не боксував жодного разу в цій категорії. Як на мене, саме це і стане вирішальним фактором», – розповів Гвоздик в інтерв’ю «Спорт Експрес».

  • Бій Олександр Гвоздик (19-1, 15 KO) – Ісаак Родрігес (28-4, 22 КО) відбудеться в ніч на перше жовтня в амерканському Лас-Вегасі.
  • Українець повернувся на професійний ринг у лютому 2023 року і вже встиг здобути дві перемоги над латвійцем Річардом Болотніком (TKO 6) та мексиканцем Жозуелем Обандо (60-54 (тричі).