Не Усик, не Ф’юрі, не Джошуа: майбутній «король хевівейту» назвав п’ять наступних бажаних суперників

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
115
2 голоси
Не Усик, не Ф’юрі, не Джошуа: майбутній «король хевівейту» назвав п’ять наступних бажаних суперників
Мозес Ітаума. Фото: Інстаграм
Топталант хевівейту 19-річний британець Мозес Ітаума (10-0, 8 КО) розповів, проти кого хотів би зійтися у рингу найближчим часом. В його список потрапили п’ять боксерів.

Мозес Ітаума, якого раніше Тайсон Ф’юрі називав «майбутнім суперважкої ваги» після перемоги над Маріушем Вахом вже підготував для своїх промоутера та менеджера список бійців, з якими хоче найближчим часом вийти в ринг.

«Сильно хотів отримати суто британський міжсобойчик. Це вже завдання для моїх тренера, промоутера та менеджера. А зараз уже надіслав їм список із п’яти імен. Це Том Шварц, Тоні Йока, Демсі Маккін, Гуідо Віанелло та Саймон Кін. Тобто це всі відомі бійці».

За словами Ітауми, пріоритетом для нього був Соломон Декрес.

«Я навіть тероризував його менеджера. Але він мені чесно відповів: «Слухай, ми не приймемо цього бою. Для нас це безвиграшна ситуація». Я відповів йому: «Ну що ж... Справедливо». Фрейзер Кларк? Це справжній бій. Але зараз він не в списку», – сказав Ітаума у подкасті The George Groves Boxing Club.

Ітаума зазначив, що хоче провести до кінця року ще два бої. Спочатку виступить у вересні, але не в шоу Ентоні Джошуа vs Даніель Дюбуа. А завершити рік збирається у грудні в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) у карді реваншу Олександр Усик – Ф'юрі.