Капітулював вже у другому раунді: наступник Усика і Ф’юрі у хевівейті і екссуперник Кличка розіграли пояс WBO

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6269
5 голосів
Капітулював вже у другому раунді: наступник Усика і Ф’юрі у хевівейті і екссуперник Кличка розіграли пояс WBO
Мозес Ітаума та Маріуш Вах. Фото: PA
У суботу, 27 липня, на вечорі боксу в Лондоні 19-річний місцевий суперпроспект хевівейту Мозес Ітаума (10-0, 8 КО) переміг технічним нокаутом в другому раунді 44-річного поляка Маріуша Ваха (38-11, 20 КО).

Мозес Ітаума вперше захистив свій титул WBO Inter-Continental, здолавши технічним нокаутом в другому раунді Маріуша Ваха.

Вах зі старту спробував тиснути, однак перша його спроба атакувати завершилася пропущеним правим контрхуком. Ітаума підняв швидкість і щільність бою, непогано комбінував – Ваху довелося клінчувати.

У другому раунді Ітаума почав діяти ще активніше. Він загнав Ваха у кут і вже не відпустив. Спершу завдав серії ударів, після якої рефері почав відлік, а потім кинувся добивати й змусив «третього у ринзі» зупинити бій.

Ітаума ТКО 2.

  • Раніше Ітаума виступав спаринг-партнером великого земляка з хевівейту Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), той навіть назвав його «майбутнім дивізіону»;
  • Вах у листопаді 2012 року бився проти легендарного українця Володимира Кличка. Поляк програв за очками одноголосним рішенням суддів та втратив шанс виграти чемпіонські титули IBF, WBO та WBA.