Сенченко виділив фаворита у бою Ломаченко – Берінчик: ексчемпіон назвав козири Дениса у поєдинку з Василем

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
477
2 голоси
Сенченко виділив фаворита у бою Ломаченко – Берінчик: ексчемпіон назвав козири Дениса у поєдинку з Василем
В'ячеслав Сенченко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу за версією WBA в першій напівсередній вазі В'ячеслав Сенченко поділився думкою про можливий поєдинок між Василем Ломаченком і Денисом Берінчиком.

В'ячеслав Сенченко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua назвав козири Дениса Берінчика у ймовірному протистоянні з Василем Ломаченком.

«Вони добре один одного знають. Якщо боксери, які ніколи не боксували з Ломаченком, не знають, що на них очікує, яка робота буде в ринзі, то Берінчик це знає. Денису відома і психологія Василя, і фізичний стан, і технічний.

Для Берінчика це не буде щось нове, він знає, що Ломаченко буде робити. Тому, можливо, йому під цей бій буде легше налаштуватися».

Також фахівець вважає, що Денис зможе достойно провести бій з Василем.

«Хто переможе? Якби мене спитали на початку їх кар’єри, то я би сказав, що Ломаченко, звісно, переможе, 100%. Зараз я не буду таким упевненим. Але все ж Василь для мене топ-боєць, найкращий в світі, незважаючи на вагову категорію.

Це дуже розумний та технічний боксер. Тому все ж трішки фаворит для мене Василь, але не виключаю, що Берінчик дасть конкурентний бій», – розповів Сенченко.

  • Ломаченко переміг Джорджа Камбососа та виграв пояс за версією IBF у легкій категорії.
  • Берінчик вийшов переможцем з протистояння з Емануелем Наваррете і виборов пояс WBO у легкому дивізіоні.