Українець почав зі звитяги у промоушені Brave CF: судді віддали нашому бійцю одностайну перемогу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
541
0 голосів
Українець почав зі звитяги у промоушені Brave CF: судді віддали нашому бійцю одностайну перемогу
Владислав Руднєв. Фото: Google
Українець Владислав Руднєв вдало дебютував у промоушені Brave CF. В трьохраундовому бою наш боєць одноголосним рішенням суддів переміг француза Ентоні Дізі.

Нещодавно український боєць Владислав Руднєв провів перший бій в рамках промоушену Brave CF проти француза Ентона Дізі. Першочергово суперником Руднєва мав бути ще один француз, Аксель Сола, але той знявся за декілька днів до бою.

Перший раунд подарував рівну боротьбу, українець завдавав непоганих ударів, але суперник вміло їх уникав та продемонстрував гарний захист.

Втім, на довго Дізі не вистачило. Вже в другому раунді стало помітно, що фізичний стан француза став просідати, чим і скористався Руднєв.

Українець продовжував посилювати тиск ударами та боротьбою, залишаючись більш активним бійцем, що в підсумку зіграло йому на руку перемогою одноголосним рішенням суддів.

  • 27-річний Руднєв раніше виступав у промоушенах Eliminator Fight Night, FEA Championship, Zuri Warriors Championship, Real Pain Challenge та Golden Coat Fighting Championship.
  • Окрім змішаних єдиноборств, Владислав також є чемпіоном світу та Європи з бойового самбо.