Ломаченко боїться одного з лідерів легкого дивізіону? Амбітна заява можливого суперника українця

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3990
1 голос
Ломаченко боїться одного з лідерів легкого дивізіону? Амбітна заява можливого суперника українця
Василь Ломаченко. Фото: Google
Чемпіон світу за версією WBC у легкій вазі Шакур Стівенсон (21-0, 10 КО) заявив, що володар поясу IBF Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) уникає поєдинку з ним.

Василь Ломаченко технічним нокаутом у 11-му раунді переміг австралійця Джорджа Камбососа вранці в неділю, 12 травня, здобувши вакантний титул чемпіона світу з боксу за версією IBF у легкій вазі.

Одним з можливих наступних суперників українця може стати Шакур Стівенсон. Американець заявив, що наш співвітчизник уникає бою з ним.

«Обіцяю, якщо у мене коли-небудь буде можливість, я покажу, що я на рівень вище Ломи, і що він пекельний боєць, один з моїх найулюбленіших бійців, що наближаються! Це причина, чому він відмовився від бою і вирішив піти по шляху IBF, він ніколи не планує виходити на ринг зі мною», – написав Стівенсон у своєму твіттері.

Раніше українські колишні чемпіони світу з боксу В’ячеслав Сенченко та Андрій Котельник в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua поділилися думками щодо перспектив Ломаченка після перемоги над Камбососом та здобуття поясу IBF у легкій вазі.