«Я вболіваю виключно за нього, сподіваюся на його перемогу»: ексчемпіонка світу – про бій Ломаченко – Камбосос

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
341
1 голос
«Я вболіваю виключно за нього, сподіваюся на його перемогу»: ексчемпіонка світу – про бій Ломаченко – Камбосос
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Колаж: з відкритих джерел
Віцепрезидентка Національної ліги професійного боксу України Аліна Шатернікова висловилася про майбутній між Василем Ломаченком та Джорджем Камбососом за вакантний титул за версією IBF у легкій вазі.

Колишня чемпіонка світу з боксу за версією IBF (2002-2005) у бантамвейті Аліна Шатернікова (16-2, 3 КО) в ексклюзивному інтерв'ю сайту Sport-express поділилася очікуваннями від матчу Василь Ломаченко (17-3, 11 КО) – Джордж Камбосос (21-2, 10 КО).

Шатернікова заявила, що підтримуватиме Ломаченка.

«Все змінюється, світ змінюється, роки йдуть. Наша дружба – є, і я дуже ціную, що, не дивлячись на всі обставини й те, як швидко змінюється світ, ми продовжуємо один одного підтримувати, розуміти, розмовляти, а десь іноді й подискутуємо, але нормально. І я завжди за будь-який бій Василя переживаю».

На її думку, Камбосос схвильований перед важливим протистоянням.

«У четвер я побачила місцевого боксера самовпевненим, але він нервує. Здається, що Камбосос буде виходити на поєдинок, як на найголовніший бій свого життя. Тому я дуже хочу, щоб Вася був таким же класним, як проти Девіна Хейні. Думаю, що він +/- так і готувався, щоб кожен раунд вигравати впевнено».

Шатернікова очікує на рівний бій.

«Подивимося, як пройде бій. Але це точно не буде сутичка «в одні ворота‎», це буде класний поєдинок, і, на мій погляд, є інтрига. Саме протистояння для мене дуже цікаве».

Точний прогноз на зустріч колишня спортсменка робити все ж не стала.

«У відсотковому співвідношенні не дам прогноз, але у мене немає іншої думки, я вболіваю виключно за Ломаченка і сподіваюся на його перемогу», – сказала Шатернікова.

  • Бій Ломаченка проти Камбососа відбудеться 12 травня;
  • Матч прийме місто Перт (Австралія).