«Навіть бій Кличка проти Усика»: Ф'юрі заявив, що в Саудівській Аравії можуть влаштувати будь-який поєдинок

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
2769
2 голоси
«Навіть бій Кличка проти Усика»: Ф'юрі заявив, що в Саудівській Аравії можуть влаштувати будь-який поєдинок
Олександр Усик та Віталій Кличко. Фото: Google
Володар пояса WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі заявив, що керівник Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії Туркі Аль-Шейх може влаштувати будь-який поєдинок.

Чемпіон WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі вважає, що голова Головного управління у справах розваг у Саудівській Аравії Туркі Аль-Шейх має можливість влаштовувати поєдинки між ким завгодно:

«Туркі Аль-Шейх – великий фанат боксу. У нього є здатність на раз два влаштувати всі бої, які хочуть побачити фанати. Тому ці поєдинки відбуваються. Ми протягом років бачили, як важко влаштувати бої. Зараз же Аль-Шейх – скарбник, тому він буквально може організувати будь-який бій, який захоче.

Він може звести Майка Тайсона з Айзеком Лоу. Він може витягнути Леннокса Льюїса з пенсії заради реваншу з Віталієм Кличком. Він міг би зробити бій Кличка проти Усика. Він може влаштувати будь-які поєдинки», – заявив Ф'юрі в інтерв'ю Frank Warren's Queensberry Promotions.

Нагадаємо, що поєдинок Льюїс – Кличко відбувся 21 червня 2003 року в Лос-Анджелесі. Леннокс здобув перемогу технічним нокаутом через розсічення у Віталія.

Поєдинок між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.