«Він вважав Ф'юрі ідіотом, клоуном»: колишній чемпіон світу закликав Усика не повторювати помилок Кличка-молодшого

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
23576
11 голосів
«Він вважав Ф'юрі ідіотом, клоуном»: колишній чемпіон світу закликав Усика не повторювати помилок Кличка-молодшого
Володимир Кличко та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон Джонні Нельсон поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Джонні Нельсон закликав Олександра Усика (21-0, 14 КО) не повторювати помилок Володимира Кличка у поєдинку з Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO):

«Тайсон Ф’юрі грає дурня, щоб підловити розумних бійців, як він зробив з Володимиром Кличком. Кличко його не поважав, вважав його ідіотом, клоуном. Тайсон лізе їм в обличчя, знущається над ними, ображає їх, щоб вони злилися і не використовували свій мозок. Або він використовує ефект приятеля, ніби він подружився з ними, а потім нокаутовує суперника».

Колишній чемпіон розповів про власні очікування від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу:

«З Усиком проблема в перекладі, тому Тайсону дуже важко залякати Олександра. Коли вони зустрічалися віч-на-віч, він намагався використовувати фізичну силу, і Усик, що добре для нього, був спокійним і не відповів. Навіть якщо Усик може його зрозуміти, він прикидається невігласом, ніби не може, і це викликає у Тайсона роздратування, тому що йому потрібна перевага.

Йому потрібно отримати перевагу над суперником, і це те, що працювало протягом усієї його кар’єри, він блискучий в цьому. Я думаю, що вони обидва можуть перемогти нокаутом, без сумніву. З кожним боєм Усика в надважкій вазі йому стає комфортніше», – сказав Нельсон в коментарі для Sky Sports.

Нагадаємо, що поєдинок між українцем та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 18 травня. Переможець поєдинку стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.