Колишній чемпіон світу хоче отримати бій проти Усика та Ф'юрі: Руїс розповів, хто стане важчим суперником

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
92
0 голосів
Колишній чемпіон світу хоче отримати бій проти Усика та Ф'юрі: Руїс розповів, хто стане важчим суперником
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній об'єднаний чемпіон світу в надважкій вазі Енді Руїс-молодший заявив, що хотів би провести поєдинки проти Ентоні Джошуа, Олександра Усика та Тайсона Ф'юрі.

Енді Руїс (35-2, 22 КО), який сенсаційно влітку 2019 року переміг Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО), заявив, що хотів би знову битися проти британця, а також провести поєдинки з Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Я б хотів побитися з усіма, але я думаю, що найважчим буде... Я не знаю. Ймовірно, Тайсон Ф'юрі. Я думаю так. Важко сказати, тому що у всіх є план, поки вони не вийдуть на ринг і не зроблять свою справу. І якщо це не спрацює, то що тобі робити? Тобі необхідно поміняти план на бій.

Я якось сказав: «Найскладніше, що ти можеш зробити в боксі, – це впасти або зазнати шкоди, а потім повернутися і перемогти, знайти спосіб здобути перемогу». Мені здається, що я робив це раніше», – сказав Руїс в інтерв'ю YouTube-каналу Fight Hub TV.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Нагадаємо, що спочатку бій повинен був відбутися 17 лютого, однак через розсічення у британського боксера, поєдинок перенесли на декілька місяців.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Зазначимо, шо переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.