«Трішки не туди, а вище бий»: Богачук розповів про кумедний випадок під час поєдинку проти Мендоси

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
75
1 голос
«Трішки не туди, а вище бий»: Богачук розповів про кумедний випадок під час поєдинку проти Мендоси
Браян Мендоса та Сергій Богачук. Фото: Google
Український володар титулу тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі Сергій Богачук розповів про кумедний випадок під час поєдинку проти Браяна Мендоси.

Чемпіон WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-1, 23 КО) в інтерв’ю для сайту Sport-express.ua розповів про перемогу над Браяном Мендосою та здобуття титулу:

«Тактика була – грамотно пресингувати та не пропускати удари від Браяна, так як він може завдати потужного удару. Мендоса – боєць, який може вичікувати, а потім знайти момент та сильно пробити. Все, до чого ми готувалися та як планували, вийшло. Я б не сказав, що суперник здивував.

Бачив його до бою, передивлялися поєдинки і він був таким же у ринзі. У восьмому раунді він наніс мені удар не нижче поясу, а десь саме в нього. Не болючий удар, а так скажемо, що не приємний. Я йому махав: «Трішки не туди, а вище бий». Думаю, що він мене зрозумів».

  • Сергій Богачук отримав пояс тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі. Його вручив президент організації Маурісіо Сулейман у Мексиці.
  • Повноцінний титул WBС належить Себастьяну Фундорі, як і пояс WBO. Титули WBA та IBF у першій середній зараз вакантні.
  • WBO офіційно наказала Фундорі домовитися з Теренсом Кроуфордом про бій.