Богачук розповів про можливий бій з абсолютом у двох вагових категоріях: чи готовий українець до Кроуфорда

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
62
0 голосів
Богачук розповів про можливий бій з абсолютом у двох вагових категоріях: чи готовий українець до Кроуфорда
Сергій Богачук. Фото: Google
Український володар титулу тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі Сергій Богачук розповів про потенційний бій проти колишнього абсолютного чемпіона світу у двох дивізіонах Теренса Кроуфорда.

Чемпіон WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-1, 23 КО) в інтерв’ю для сайту Sport-express.ua розповів про можливість проведення бою з колишнім абсолютним чемпіоном світу у двох дивізіонах Теренсом Кроуфордом (40-0, 31 КО):

«Можливо все, але вони, в першу чергу, будуть розглядати наскільки це їм вигідно. Якщо цей поєдинок принесе гроші, збере людей, то, звичайно, його влаштують. А якщо ні, то, можливо, що бій буде пізніше чи взагалі його не буде.

Передовсім потрібно розглядати прибутковість цього бою. Якщо бій відбудеться, то переможе сильніший. А хто сильніший, ми вирішимо в ринзі».

Зазначимо, що Теренс Кроуфорд – колишній абсолютний чемпіон світу у напівсередній вазі (2023) та колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі (2017).

  • Американець є першим в історії боксером, який заволодів чотирма основними титулами у двох вагових категоріях.
  • Сергій Богачук став володарем поясу тимчасового чемпіона WBC після перемоги над Браяном Мендосою (22-4, 16 КО). Повноцінний титул належить Себастьяну Фундорі (21-1-1, 13 КО), як і пояс WBO
  • Титули WBA та IBF у першій середній зараз вакантні. WBO офіційно наказала Фундорі домовитися з Теренсом Кроуфордом про бій.