Скільки заробив Сенченко за бій з Хаттоном: українець відверто розкрив суми

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
837
1 голос
Скільки заробив Сенченко за бій з Хаттоном: українець відверто розкрив суми
В’ячеслав Сенченко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі за версією WBA В’ячеслав Сенченко розповів, скільки отримав за поєдинок з Ріккі Хаттоном та оголосив вартість персональних тренувань з ним.

В’ячеслав Сенченко відверто зізнався, що не заробляв космічних гонорарів у своїй кар’єрі. Так, за бій з легендарним Ріккі Хаттоном українець отримав менше 70 тисяч доларів.

«Мій найбільший гонорар був з бій з Маліньяджі? Так. Який був гонорар за бій проти Ріккі Хаттона в Манчестері? Тоді британці як організатори івенту його сплачували. Я знов не бачив контракту. Отримав менше, ніж за бій з Малиньяджи – до 70 тисяч доларів».

Також ексчемпіон заявив, що зараз заробляє тренерством, озвучивши вартість одного персонального заняття.

«‎1300 гривень. Радий, що у мене велике завантаження. Іноді йду на роботу на сьому ранку, а повертаюсь о восьмій вечора. Розписаний цілий день. Також у мене зараз п’ятеро  хлопців, які займаються професійним боксом. Робота з ними – більше для душі», – сказав ексбоксер у коментарі для Чемпіона.

Раніше Сенченко в ексклюзивному інтерв’ю для сайту Sport-express.ua розповів про свою кар’єру і поділився думками про бої Олександра Усика з Тайсоном Ф’юрі та Василя Ломаченка з Джорджем Камбососом.