«Вони мають змогу зробити це»: бій між Джошуа та Ф'юрі може відбутися у цьому році – потрібна згода Усика

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
592
0 голосів
«Вони мають змогу зробити це»: бій між Джошуа та Ф'юрі може відбутися у цьому році – потрібна згода Усика
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Голова Top Rank Боб Арум поділився думками про майбутнє володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі після бою проти чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика.

Відомий промоутер Боб Арум вважає, що бій між Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) та Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) може відбутися вже цього року:

«Завжди є шанс, коли є одна організація, яка вкладає гроші, як у цьому випадку суверенний фонд, відділ розваг у Саудівській Аравії, вони можуть мати величезний вплив на бійців, і, можливо, якщо Ф’юрі досягне успіху, вони зможуть зробити так, щоб Усик відійшов убік, щоб дозволити бою з Джошуа відбутися цього року.

Саудівці, маючи всі ці гроші, які можуть диктувати місце проведення, дуже розумні, і вони, я думаю, не хотіли б нічого більше, ніж провести той бій на «Вемблі» з 95 тисячами глядачів під їхнім промоушеном», – сказав Арум в коментарі для Sky Sports.

Раніше колишній чемпіон світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа, розповідаючи про свої плани щодо майбутніх поєдинків заявив, що поки не знає наступного суперника.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • Востаннє українець бився наприкінці серпня, відправивши Данієля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Британець провів свій останній бій у жовтні, здобувши перемогу над Френсісом Нганну.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.