Богачук може зустрітися з абсолютним чемпіоном світу у двох дивізіонах: чи битиметься українець з Кроуфордом

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1617
0 голосів
Богачук може зустрітися з абсолютним чемпіоном світу у двох дивізіонах: чи битиметься українець з Кроуфордом
Сергій Богачук. Фото: Google
Американський рефері Фернандо Барбоса поділився прогнозами на майбутній бій колишнього абсолютного чемпіона світу у двох дивізіонах Теренса Кроуфорда.

Американський рефері Фернандо Барбоса заявив про бажання побачити поєдинок Сергія Богачука (24-1, 23 КО) та Теренса Кроуфорда (40-0, 31 КО):

«З нетерпінням чекаю першого приїзду його Високоповажності Туркі Аль аш-Шейха в США разом з Теренсом Кроуфордом. Усі ми знаємо, що бій Кроуфорд – Фундора не відбудеться. Мені подобається ідея поєдинку Кроуфорда проти Богачука у Лос-Анджелесі чи Вегасі за тимчасовий пояс WBC у першій середній вазі.

Видаю бажане за дійсне. Чудово, що Теренс Кроуфорд має підтримку Саудівської Аравії. Він, безумовно, №2 або для деяких і №1 боєць P4P у світі», – написав Барбоса у своєму твіттері.

Зазначимо, що Теренс Кроуфорд – колишній абсолютний чемпіон світу у напівсередній вазі (2023) та колишній абсолютний чемпіон світу в першій напівсередній вазі (2017).

  • Американець є першим в історії боксером, який заволодів чотирма основними титулами у двох вагових категоріях.
  • Сергій Богачук став володарем поясу тимчасового чемпіона WBC після перемоги над Браяном Мендосою (22-4, 16 КО). Повноцінний титул належить Себастьяну Фундорі (21-1-1, 13 КО), як і пояс WBO
  • Титули WBA та IBF у першій середній зараз вакантні. WBO офіційно наказала Фундорі домовитися з Теренсом Кроуфордом про бій.