«Він відновив свою впевненість»: Арум – про потенційний поєдинок Джошуа з переможцем бою Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
141
0 голосів
«Він відновив свою впевненість»: Арум – про потенційний поєдинок Джошуа з переможцем бою Усик – Ф'юрі
Ентоні Джошуа. Фото: Google
Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум прокоментував можливий поєдинок екс-чемпіона світу Ентоні Джошуа та переможця бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум прокоментував потенційне призначення бою між Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) та переможцем поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) – Олександр Усик (21-0, 14 КО):

Джошуа відновив свою впевненість. Якщо він продовжуватиме в тому ж дусі, то буде дуже небезпечним бійцем. Давайте подумаємо, що станеться, якщо бій Ф’юрі – Усик виявиться класикою? Якщо він буде захоплюючим, то публіка захоче побачити його знову. У такому разі поєдинок Ф’юрі та Джошуа відійде на другий план.

А що якщо поєдинок буде одностороннім і Ф’юрі знесе Усика? У такому разі рішення буде за Турки Аль аш-Шейхом. Якщо Усик виграє поєдинок, то я сумніваюся, що буде інтерес до третього бою з Джошуа. Усик його двічі переміг. Подивимося, що буде», – заявив промоутер в коментарі для FightNews.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Нагадаємо, що Ентоні Джошуа та Олександр Усик билися у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі виграв українець за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.