«Я готовий битися з найкращими суперниками»: український боксер має намір стати абсолютним чемпіоном світу

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
185
0 голосів
«Я готовий битися з найкращими суперниками»: український боксер має намір стати абсолютним чемпіоном світу
Сергій Богачук. Фото: Google
Сергій Богачук переміг Браяна Мендосу у бою за вакантний титул тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі – український боксер поділився подальшими планами.

Не вечорі боксу в американському Лас-Вегасі українець Сергій Богачук (24-1, 23 КО) одноголосним рішенням суддів переміг американця Браяна Мендосу (22-4, 16 КО).

28-річний український боксер поділився враженнями від перемоги:

«Хоч і пройшло 12 раундів, я почуваюся чудово. Мабуть, я можу провести ще 12 раундів. Це було легко, чудові відчуття. Я був готовий до цього бою. Це був дуже важливий поєдинок у моїй кар’єрі, мабуть, найкращий у моїй професійній кар’єрі. Тепер я задоволений, я – чемпіон світу».

Сергій Богачук розповів про свої подальші плани – українець має амбітну ціль:

«Далі – можливо, Себастьян Фундора, можливо Тім Цзю – хто з них переможе. Я хочу стати найкращим, хочу стати чемпіоном світу, зібрати усі титули. Давайте, хлопці, я готовий битися з найкращими суперниками.

Мендоса – чудовий боксер, він має великий досвід, і він у хорошій формі. Для мене це був серйозний суперник. Я хочу стати абсолютним чемпіоном світу», – заявив боксер в коментарі для Premier Boxing Champions.

  • Нагадаємо, що Богачук спочатку мав битися проти американця Себастьяна Фундори (21-1-1, 13 КО) за повноцінний вакантний титул WBC;
  • Через ряд організаційних нюансів той у підсумку зустрівся з австралійцем Тімом Цзю (24-1, 17 КО) і виграв ще й пояс WBO.