«Тайсону час іти на пенсію»: Богачук поділився очікуваннями від поєдинку між Усиком та Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
60
0 голосів
«Тайсону час іти на пенсію»: Богачук поділився очікуваннями від поєдинку між Усиком та Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Український боксер першої середньої ваги Сергій Богачук поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Сергій Богачук (23-1, 23 KO) поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Усик переможе. Тайсону Ф’юрі час іти на пенсію. Він уже засидівся. Для Усика це найважливіший бій у житті, до якого він йшов увесь час. Думаю, він переграє британця. А може засипле його ударами й нокаутує, як було з іще одним британцем Тоні Белью в Манчестері п'ять років тому», – сказав Богачук в коментарі для сайту «Чемпіон».

  • Українець та британець 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Зазначимо, що Сергій Богачук битиметься проти Браяна Мендоси. Бій пройде 30 березня, на кону буде титул тимчасового чемпіона WBC у першій середній вазі.