«З ним було нелегко боксувати»: Усик пригадав, як перемагав росіянина на Олімпіаді-2012

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
61
0 голосів
«З ним було нелегко боксувати»: Усик пригадав, як перемагав росіянина на Олімпіаді-2012
Артур Бетербієв та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик пригадав свій бій з росіянином Артуром Бетербієвим в чвертьфіналі Олімпіади-2012.

Олександр Усик (21-0, 14 KO) поділився спогадами щодо перемоги над російським боксером Артуром Бетербієвим (19-0, 19 KO) в чвертьфіналі Олімпійських ігор у 2012 році:

«Я боксував з ним у категорії 81 кг. У 2007 чи 2008 році в Калінінграді був турнір чотирьох. Не пам’ятаю, 3х3 вже було чи 4х2 ще. Я добре тоді відбоксував, але програв. Потім ми зустрілися другий раз на чемпіонаті світу. Моя перемога, і далі ми з ним зустрілися на Олімпіаді. Це дуже хороший боксер з важким ударом, з темпом.

З ним було нелегко боксувати. Але з ним треба вміти боксувати. Не треба боятися цього пресинга, який він робить. Треба було рухатися, не зупинятися, не давати прицілитися, зустрічати, протягувати, відповідати», – заявив Усик в коментарі для USYK17.

Нагадаємо, що Олександр Усик став олімпійським чемпіоном у 2012 році у ваговій категорії до 91 кг. В чвертьфіналі українець переміг Артура Бетербієва з рахунком 17:13.

  • Олександр Гвоздик в жовтні 2019 року програв об'єднавчий бій за титул чемпіона світу за версіями WBC та IBF росіянину, поступившись технічним нокаутом у десятому раунді.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.