«У технічному плані він – кращий боєць»: прогноз колишнього гендиректора компанії братів Кличко на бій Усик – Ф'юрі

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
542
0 голосів
«У технічному плані він – кращий боєць»: прогноз колишнього гендиректора компанії братів Кличко на бій Усик – Ф'юрі
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній генеральний директор Klitschko Management Group Бернд Бенте поділився думками про бій за абсолютне чемпіонство у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Колишній генеральний директор Klitschko Management Group поділився очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу між Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO) і Олександром Усиком (21-0, 14 КО):

«Я передбачаю перемогу Усика за очками у бою проти Тайсона Ф’юрі. У технічному плані Олександр кращий боєць. У нього значно більше досвіду. Він провів 350 боїв у любителях у двох вагових категоріях. Усик також боксував проти сильніших суперників у професіоналах. Тайсон протягом багатьох років демонстрував відсутність дисципліни.

Найкращими суперниками Ф’юрі були Володимир Кличко, якому на той момент виповнилося майже 40 років, і дуже обмежений Деонтей Вайлдер з одним трюком у рукаві. Навіть звичайні ігри розуму Ф’юрі неефективні проти Усика. Олександр – крутий чувак і морально сильніший за Ф’юрі», – сказав Бернд Бенте в коментарі для World Boxing News.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.
  • Klitschko Management Group була заснована у 2007 році братами Кличко та їх менеджером Берндом Бенте.
  • Компанія відповідає за продаж прав та маркетинг усіх власних спортивних заходів та проектів під товарним знаком KLITSCHKO.