Усик може втратити титул чемпіона світу за версією IBF: Джошуа, Хргович та Дюбуа – претенденти на пояс

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
4498
1 голос
Усик може втратити титул чемпіона світу за версією IBF: Джошуа, Хргович та Дюбуа – претенденти на пояс
Олександр Усик. Фото: Google
Британський боксер надважкої ваги та обов’язковий претендент на титул IBF Філіп Хргович можуть зустрітися з Ентоні Джошуа в поєдинку за титул чемпіона світу за версією IBF.

Британський боксер Данієль Дюбуа (20-2, 19 КО) та обов’язковий претендент на титул IBF у надважкій вазі Філіп Хргович (17-0, 14 КО) узгодили дату бою – 1 червня.

IBF зобов’яже переможця поєдинку зустрітися з Ентоні Джошуа в бою за титул чемпіона світу за версією організації.

Це стане можливим за умови, якщо пояс IBF стане вакантним через реванш Олександра Усика і Тайсона Ф’юрі, повідомляє інсайдер Майкл Бенсон.

  • Зазначимо, що саме Данієль Дюбуа був останній суперником Олександра Усика. Наприкінці серпня українець відправив британця в нокаут у дев'ятому раунді.
  • Філіп Хргович є обов’язковим претендентом на пояс IBF у надважкій вазі. Переможець поєдинку Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі буде зобов’язаний провести захист титулу без будь-яких проміжних поєдинків.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.