Бій Усика вплине на майбутнє Джошуа: промоутер британця розповів у чому справа

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
800
1 голос
Бій Усика вплине на майбутнє Джошуа: промоутер британця розповів у чому справа
Ентоні Джошуа та Олександр Усик. Фото: Google
Едді Хірн, промоутер ексчемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа, вважає, що Тайсон Ф’юрі у випадку перемоги над Олександром Усиком проведе наступний бій з його підопічним.

Промоутер Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) Едді Хірн розповів, що плани британського боксера залежить від поєдинку між Олександром Усиком (21-0, 14 КО) та Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО):

«Джошуа хоче залишатися активним, водночас він боксував чотири рази за 11 місяців. Тож у певний момент тіло починає здавати, виникають незначні травми. В нього були лише два раунди проти Нганну, але він мав довгий тренувальний табір перед боєм. Мені складно уявити, аби він боксував до кінця червня.

Він може побитися в липні-серпні, потім знову – в листопаді-грудні? Гадаю, бій Усик – Ф'юрі 18 травня дасть багато відповідей щодо планів Ентоні Джошуа. Можливо, буде бій за вакантний титул IBF із хорватом Філіпом Хрговичем, який, імовірно, буде звільнено», – розповів Едді Хірн в коментарі для Boxing Scene.

  • Олександр Усик двічі перемагав Ентоні Джошуа рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Український боксер та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Ентоні Джошуа 8 березня здобув впевнену перемогу у поєдинку проти Френсіса Нганну.