Нганну після поразки від Джошуа заявив, що залишається в боксі: камерунець назвав свого наступного суперника

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
633
1 голос
Нганну після поразки від Джошуа заявив, що залишається в боксі: камерунець назвав свого наступного суперника
Франсіс Нганну. Фото: Google
Камерунський боєць та колишній чемпіон світу UFC Франсіс Нганну, який нещодавно програв бій проти Ентоні Джошуа, запевнив, що не йде з боксу та назвав наступного суперника.

У ніч на 9 березня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшов великий вечір боксу під назвою «Нокаутний хаос» (Knockout Chaos).

У головному 10-раундовому поєдинку британський колишній чемпіон світу Ентоні Джошуа зустрівся з Франсісом Нганну з Камеруну, який є ексчемпіоном UFC, та нокаутував суперника у другому раунді.

Друге поспіль фіаско не примусило Нганну завершити боксерську кар’єру.

«Зараз я точно не знаю, з ким проведу наступний бій. Я знаю, що мені знадобиться трохи часу, щоб відпочити, зосередитися на собі, а потім, коли буду готовий, повернуся до тренувань. Тоді можна починати обговорювати бої».

Камерунець зазначив, що також продовжить виступи у змішаних єдиноборствах.

«Я ще не закінчив з боксом, я не закінчив і з ММА. У мене зараз є суперник у PFL (Ліга професійних бійців ММА). Моїм наступним суперником має стати Ренан Феррейра, але я все ще можу поєднувати бокс і ММА», – зізнався Нганну у коментарі MMA Fighting.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року Ф’юрі переміг Нганну за очками роздільним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді потрапив у нокдаун.