«Мені потрібна мотивація, потрібна перемога»: Богачук – про очікування від бою за титул WBC

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
57
0 голосів
«Мені потрібна мотивація, потрібна перемога»: Богачук – про очікування від бою за титул WBC
Сергій Богачук. Фото: Google
Претендент на титул чемпіона WBC у першій середній вазі Сергій Богачук розповів, що його мотивацією у поєдинку проти Себастьяна Фундори буде український народ.

Український боксер Сергій Богачук (23-1, 23 KO) поділився очікуваннями перед поєдинком проти Себастьяна Фундори (20-1-1, 13 КО) за титул чемпіона WBC у першій середній вазі:

«Моя мотивація – це моя країна, бо вона перебуває у стані війни. Мені потрібно перемогти, щоб підтримати її. Це мотивує мене. Загинуло багато цивільних людей – дітей, дівчат. У моїй країні дуже погана ситуація, дуже небезпечна. Моя мотивація – це мій народ в Україні.

Я хочу підтримати свою країну. Хочу показати світу, що Україна – сильна країна. Виграти війну, виграти бій. Мені потрібна мотивація, потрібна перемога», – сказав Богачук в коментарі для BoxingScene.

Нагадаємо, що раніше у нас виходило велике інтерв’ю з Богачуком.

  • Наступним суперником українця стане Себастьян Фундора. На кону бою буде стояти титул WBC у першій середній вазі. Поєдинок відбудеться 30 березня.
  • У березні 2021 року Сергій зазнав першої поразки, поступившись американцю Брендону Адамсу. Богачук втратив континентальний пояс WBC після того поєдинку.
  • Фундора у квітні втратив звання тимчасового чемпіона WBC, достроково програвши Браяну Мендосі.