Оточення Джошуа виступає проти бою-реваншу Усика та Ф'юрі: тренер британця розповів чому

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
5123
2 голоси
Оточення Джошуа виступає проти бою-реваншу Усика та Ф'юрі: тренер британця розповів чому
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Бен Девісон, тренер колишнього чемпіона світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа, виступив проти проведення бою-реваншу між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Тренер Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) Бен Девісон розповів про плани британського боксера після бою з колишньою зіркою UFC Френсісом Нганну (0-2, 0 КО):

«Чи потрібно Усику та Ф'юрі два бої? Думаю, люди згорають від бажання побачити Джошуа із переможцем цього бою. Я не знаю. Моя робота – тренувати. Так що я триматимуся від цього якомога далі. Я не знаю, чи є Хргович варіантом для Джошуа.

Ще раз – це реально не моя робота. Якщо бути чесним, ці бої зараз ближче, ніж будь-коли. Я думаю, нам потрібно спробувати їх зробити, доки вони актуальні», – сказав Девісон в коментарі для iFL TV.

Нагадаємо, що раніше Тайсон Ф'юрі анонсував про проведення поєдинку-реваншу з українським боксером в жовтні 2024 року.

  • Олександр Усик двічі перемагав Ентоні Джошуа рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.
  • Український боксер та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.