Джошуа кинув виклик переможцю бою Усик – Ф'юрі, Тайсон жорстко відреагував: «Це буде інша гра»

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
716
1 голос
Джошуа кинув виклик переможцю бою Усик – Ф'юрі, Тайсон жорстко відреагував: «Це буде інша гра»
Ентоні Джошуа на фоні нокаутованого Френсіса Нганну. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у надважкому дивізіоні Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) прокоментував свою яскраву перемогу над ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну (0-2), впевнено заявивши, що готовий до бою титул.

Ентоні Джошуа (28-3, 25 KO) у свої 34 роки все ще голодний до перемог і титулів. Коментуючи побиття ексчемпіона UFC Френсіса Нганну (0-2), британець заявив, що знову має намір боксувати за звання чемпіона у надважкому дивізіоні.

«Треба завжди шукати найкращого. Щодо мене, я не знаю, чи виходжу я на свій пік, але я наполегливо працюю кожен день.

Через п’ять років я більше не буду битися, все буде сказано і зроблено. Тому я намагаюся максимально використати цю можливість. Я просто хочу битися», – сказав Джошуа прямо в ринзі пісдя бою з Нганну.

У Джошуа також прямо запитали, чи є його метою боксувати саме проти переможця битви між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком. 

Ентоні відповів ствердно.

«Так».

Майже миттєво відреагував на перемогу та слова Джошуа і Тайсон Ф’юрі.

«Я впевнений, що Олександру Усику буде що сказати з цього приводу. У мене був лайняний виступ проти Нганну. Ей Джей (Джошуа) виступив абсолютно фантастично і вирубив його правою рукою.

Якщо він битиметься зі мною після того, як я двічі переможу Усика, то це буде інша гра», – цитує Ф’юрі журналіст Майкл Бенсон.

  • Бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі має відбутися 18 травня. Українець та британець будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Мегафайт відбудеться також у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Переможець цього мегафайту стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.