Він хвалиться нокаутом Усика: названо бійця, що збирається скинути з трону хевівейта українця, Ф’юрі і Джошуа

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
2873
4 голоси
Він хвалиться нокаутом Усика: названо бійця, що збирається скинути з трону хевівейта українця, Ф’юрі і Джошуа
Олександр Усик та Мартін Баколе. Фото: X
Промоутер Бен Шалом заявив про готовність свого підопічного Мартіна Баколе (20-1, 15 KO) увірватися у перегони за чемпіонські пояси у хевівейті.

Менеджер Мартіна Баколе – Бен Шалом – висловився про неймовірно високі перспективи свого підопічного. Він вірить, що той зможе досягти рівня справжніх зірок.

Шалом впевнений, що конголезець є неймовірно небезпечним суперником для будь-кого в його вазі. Він володіє всіма фізичними якостями, необхідними для досягнення вершини спорту: чудовою витривалістю і силою.

«Це лише питання часу, коли він обідатиме за першим столом із такими, як Ентоні Джошуа, Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Без сумніву, він створить їм усім справжні проблеми. Вони всі знають, яким важким суперником він буде».

Спеціаліст зазначив, що вищезгаданим майстрам буде дуже нелегко із Баколе.

«Баколе спарингував з Джошуа, Ф’юрі та Усиком. Якби ви запитали, що вони про нього думають, вони погодилися б, що у нього є все. Він не той, кого Усик легко перевершить, на кого Ф’юрі може опертися і впливати своїм розміром, кого Джошуа може знищити», – написав Шалом у колонці talkSPORT.