Усика хочуть позбавити пояса WBA: на українця націлився старий знайомий, який хвалиться нокаутом Олександра

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
19791
17 голосів
Усика хочуть позбавити пояса WBA: на українця націлився старий знайомий, який хвалиться нокаутом Олександра
Мартін Баколе і Олександр Усик. Фото: X
Африканський суперважкоатлет Мартін Баколе (20-1, 15 КО) націлений завоювати титул WBA, яким володіє українець Олександр Усик (21-0, 14 КО).

Промоутер Мартіна Баколе – Бен Шалом – розповів про плани організувати для свого клієнта бій за звання претендента на титул чемпіона світу у хевівейті за версією WBA, яким нині володіє Олександр Усик.

«Ми намагаємось домовитися вже деякий час. Це можливість, заради якої Мартін багато працював, те, чого він хоче добитися, і він чітко дав зрозуміти, що хоче піти цим шляхом. Тож, сподіваюся, ми зможемо влаштувати цей бій, швидко узгодити умови та почати рухатися у цьому напрямі».

За словами менеджера, не в усіх вистачає сміливості прийняти виклик від Баколе.

«Він не найлегший боєць у плані просування, бо всі знають, наскільки він в порядку. Думаю, немає жодного секрету в тому, що інші бійці намагаються уникати Баколе. Однак він наближається до того етапу, коли стане першим номером у рейтингу WBA», – заявив Шалом в інтерв’ю Вoxingscene.

  • Зазначимо, що Баколе відомий своїми заявами про те, що нібито нокаутував володаря титулів WBA, WBO та IBF Усика під час спарингу;
  • Українець 18 травня битиметься проти британського чемпіона WBС Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) за звання абсолюта хевівейту.