Ставлення команди Усика до Джошуа та Ф'юрі: Красюк розповів про відносини українця з британськими боксерами

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1213
0 голосів
Ставлення команди Усика до Джошуа та Ф'юрі: Красюк розповів про відносини українця з британськими боксерами
Ентоні Джошуа та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Олександр Красюк, промоутер чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика, поділився думками щодо Ентоні Джошуа та Тайсона Ф'юрі.

Промоутер Олександра Усика (21-0, 14 КО) Олександр Красюк розповів про ставлення команди українського боксера до Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО) та Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО):

«Ентоні – нормальний хлопець, але він так перегнув потенціал своєї психіки, так натягнув струну в один бік, що вона ледь не обірвалась після того, як не його оголосили переможцем. В той момент всі емоції як фонтаном, гейзером виплеснули. Він просто не зміг їх сконтролювати. Ось це було те, що на душі.

Він суперник, він не ворог, і ми з розумінням ставимось, до речі, і до Тайсона Ф'юрі. Попри все те, що він розповідає, я впевнений, що після цієї трилогії Усик з Ф'юрі будуть друзями. Кажу трилогії, ніби як вангую», – сказав Красюк в коментарі для SportArena.

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі 18 травня будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок відбудеться в Ер-Ріяді, столиці Саудівської Аравії.
  • Український боксер двічі перемагав Ентоні Джошуа за рішенням суддів – спочатку у вересні 2021-го, а потім в реванші у серпні 2022-го.