«Більше, ніж Кличко отримав за перемогу над Повєткіним»: Красюк – про гонорар Усика за бій з Ф’юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
974
0 голосів
«Більше, ніж Кличко отримав за перемогу над Повєткіним»: Красюк – про гонорар Усика за бій з Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер українського бійця Олександра Усика Олександр Красюк поділився інформацією про гонорар нашого чемпіона за поєдинок з британцем Тайсоном Ф’юрі.

Олександр Красюк запевнив, що за бій з Тайсоном Ф’юрі Олександр Усик отримає найбільший гонорар у своїй професійній кар’єрі. 

«Це буде найбільший контракт для Усика в його кар’єрі. Так і має бути. В бою за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з непереможеним чемпіоном так і має бути.

Це багато грошей. Ця сума більша за 17 мільйонів доларів, які Кличко отримав за перемогу над Повєткіним у Москві. Ця сума давно більша».

Також промоутер розповів, що квитки на поєдинок дуже швидко розкупили і зараз їх продають перекупи за шалені гроші.

«Цей бій всі хочуть подивитись, але треба вибудувати цю комунікацію між споживачем і каналом дистрибуції. Це зробити нескладно, враховуючи який є попит. А попит надзвичайний, як і попит на квитки.

Квитків немає, їх немає де взяти. Я заходив в третю чергу, я купив два квитки в платинум, я навіть в даймонд не встиг взяти. Зараз заходиш на сайти перекупників – 200 тисяч гривень за квиток, 300 тисяч. Вибачаюсь, в ringside – мільйон гривень квиток», – сказав Красюк у коментарі Ютуб-каналу Sport Arena.

Гонорари Усика в суперважкій вазі 

  • Даніель Дюбуа – 6 мільйонів доларів
  • Ентоні Джошуа II - 34 мільйони доларів
  • Ентоні Джошуа I - 13 мільйонів доларів
  • Дерек Чісора - 1,8 мільйона доларів
  • Чезз Візерспун - 1,5 мільйона доларів

Раніше Красюк висловився щодо того, що наш чемпіон завершить професійну кар’єру після перемоги над британцем.

Також ми публікували матеріал про гонорари Усика та Ф’юрі та розповідали, де дивитися бій за титул абсолютного чемпіона та скільки коштує перегляд.

  • В останньому поєдинку Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді, а Тайсон переміг Франсіса Нганну, хоча й побував у нокдауні.
  • Бій українця та британця мав пройти 17 лютого, але суперник нашого чемпіона отримав розсічення і сутичку перенесли на 18 травня.