Усик піде з боксу після перемоги над Ф’юрі? Промоутер нашого чемпіона відверто відповів на питання

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
371
0 голосів
Усик піде з боксу після перемоги над Ф’юрі? Промоутер нашого чемпіона відверто відповів на питання
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк прокоментував чутки щодо того, що наш чемпіон завершить професійну кар’єру після перемоги над Тайсоном Ф’юрі.

Олександр Красюк впевнено заявив, що український чемпіон світу після двобію з Тайсоном Ф’юрі за титул абсолюта у надважкому дивізіоні немає наміру йти з боксу, а точно проведе ще й реванш з британцем. 

«Перемога над Ф’юрі стане останнім поєдинком Усика? Перший раз чую. Ні, у нас реванш прописаний. Не залежить від того, хто переможе: Усик, Олександр Усик чи Alexander Usyk, Oleksandr Usyk, Usyk. Неважливо. Реванш прописаний документально. Тайсон у нас досвідчена людина зривати реванші», – сказав Красюк у коментарі Ютуб-каналу Sport Arena.

Раніше Красюк спробував пояснити позицію Василя Ломаченка стосовно війни в Україні.

Також ми публікували матеріал про гонорари Усика та Ф’юрі та розповідали, де дивитися бій за титул абсолютного чемпіона та скільки коштує перегляд

  • В останньому поєдинку Усик нокаутував британця Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді, а Тайсон переміг Франсіса Нганну, хоча й побував у нокдауні.
  • Бій українця та британця мав пройти 17 лютого, але суперник нашого чемпіона отримав розсічення і сутичку перенесли на 18 травня.