Усик – Ф'юрі: де дивитися бій за титул абсолютного чемпіона та скільки коштує перегляд

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
663
1 голос
Усик – Ф'юрі: де дивитися бій за титул абсолютного чемпіона та скільки коштує перегляд
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Володар титулів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) проведе бій проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) за титул абсолюта. «СЕ» розповідає, да та за скільки можна буде подивитися поєдинок.

Майже через три місяці, а саме 18 травня, Олександр Усик спробує стати першим після Леннокса Льюїса з 1999-го року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. Для цього українцю потрібно перемогти Тайсона Ф'юрі.

Наші співвітчизники з особливим нетерпінням очікують це протистояння.

Де та за скільки дивитися бій Усик – Ф'юрі

  • Офіційним транслятором вечору боксу є спортивний стрімінговий сервіс DAZN. В Україні та в усьому світі трансляція буде доступна у форматі PPV (Pay-per-view). Вартість передплати DAZN в Україні складає 370 грн. Проте вартість перегляду самого бою на сьогодні ще не відома. Але ЗМІ повідомляють, що для глядачів з США вона буде становити 69.99 доларів.
  • У Сполученому Королівстві трансляція запланована на сервісах TNT Sports та Sky Sports Box Office, які працюватимуть за принципом Pay-per-view – «плати та дивися». Ціна підписки для місцевих глядачів 19,95£ (~25$). Плата за PPV Усик – Ф'юрі поки невідома.

В Україні всі бої Усика показував сервіс MEGOGO, але чи буде так і цього разу поки невідомо.

Промоутер нашого чемпіона Олександр Красюк 10 лютого у відповідь на запитання на Youtube-каналі SportArena, чи MEGOGO показуватиме Усик – Фьюрі 18 травня, відповів характерним жестом, склавши руки у молитві.

  • Нагадаємо, що останнім боєм Олександра Усика залишається перемога у серпні 2023 року над Даніелем Дюбуа.
  • Поєдинок Олександра та Тайсона мав пройти 17 лютого, але британець отримав розсічення під час одного зі спарингів і відмінив попередню дату.
  • Бій пройде у Саудівській Аравії.