Красюк встав на захист Ломаченка: промоутер Усика заговорив про позицію боксера щодо війни з Росією

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
288
0 голосів
Красюк встав на захист Ломаченка: промоутер Усика заговорив про позицію боксера щодо війни з Росією
Василь Ломаченко. Фото: Google
Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк поділився думками щодо критики колишнього чемпіона світу Василя Ломаченка з боку фанатів.

Василь Ломаченко з початку повномасштабної війни вступив до ТрО, але у соціальних мережах ніяк не засудив вторгнення путінських військ, що викликало хвилю невдоволення українських вболівальників боксу.

Олександр Красюк вважає, що боксер знає, що на справді відбувається та підтримує Україну, і це розуміє лише частина фанатів.

«Його погляди багато в чому стосовно війни в Україні, стосовно того, що відбувається між Україною і Росією, що це є пряма агресія, що це війна, яку розпочала Росія, що ця війна має такі от реальні цілі, а не ті, які декларуються. Звичайним людям, більшості українців це зрозуміло. Але не абсолютній більшості».

Промоутер закликає не осуджувати Василя, а спершу зробити з ним інтерв’ю, щоб надати йому можливість висловитися.

«З цього приводу, мабуть, було б цікаво зробити глибоке інтерв’ю з Василем Ломаченком, щоб людина в бесіді реально оцінила, що саме спонукало його до таких висловлювань, що саме спонукало його до таких поглядів, і що за ними стоїть. І тоді це буде справедлива оцінка. А так, просто навішувати ярлики, у нас же люблять».

Також Олександр відкинув той факт, що своїми словами виправдовує Ломаченка.

«Знову ж таки, я не виправдовую. Я з ним не спілкуюсь настільки близько, але з повагою ставлюсь до його спортивних досягнень. 

З його поглядами я не погоджуюсь. Але це не означає, що його можна отак брати і без суду засуджувати. Треба з людиною поговорити, і цього за два роки жоден журналіст не зробив, – сказав Красюк у коментарі Ютуб-каналу Sport Arena.

  • Василь Ломаченко (17-3, 11 KO) проведе свій бій проти Джорджа Камбососа (21-2, 10 KO) за пояс IBF 12 травня.
  • Українець свій останній бій провів у травні проти Хейні (31-0, 15 КО). Він програв за очками одноголосним рішенням суддів.
  • Після цієї поразки український боксер взяв паузу в боксерських виступах.