«На сьогодні це класне місце для нашої команди»: Зоц прокоментував результати жіночої естафети з біатлону

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
559
0 голосів
«На сьогодні це класне місце для нашої команди»: Зоц прокоментував результати жіночої естафети з біатлону
Микола Зоц. Фото: Google
Збірна України виступила у першій жіночій естафеті у 2024 році на Кубку світу з біатлону – головний тренер жіночої збірної України Микола Зоц прокоментував результат гонки.

Останньою гонкою для жінок на етапі Кубку світу в німецькому Обергофі стала естафета, в якій збірну України представляли Ірина Петренко, Юлія Джима, Анастасія Меркушина та Христина Дмитренко.

Українські біатлоністки фінішували на восьмій позиції, а перемогу святкувала французька команда.

Головний тренер жіночої збірної України Микола Зоц прокоментував результат гонки:

«Якщо брати позицію, то на сьогодні це класне місце для нашої команди. Я ж реально дивлюся на речі. Якщо брати по етапах, то без аналізу не можу сказати, але все ж трішки хотів би кращого від Олени Городної. Вона могла краще, гадаю, трішки перегоріла, бо відповідальність велика. Але через це треба пройти, якщо ми на них розраховуємо.

Вона не зіпсувала каші, але могла б і краще, знаю її можливості та характер. У нас чергова естафета не вийшла – нічого страшного, через це ми теж пройдемо», – заявив фахівець у коментарі для Суспільне Спорт.

  • До сьогодні найкращим для нашої жіночої збірної в цьому сезоні залишався виступ на другому етапі Кубку світу в австрійському Гохфільцені, де українки посіли десяте місце в естафеті.
  • Раніше в Обергофі також відбулася чоловіча естафетна гонка. Наша команда фінішувала на 13-му місці.
  • Кубок світу продовжиться етапом у німецькому Рупольдингу з 10 по 14 січня. У програмі – естафети, спринти та гонки переслідування.