Зоц відреагував на новину, що замінить Санітру на чолі чоловічої збірної України: відверта заява тренера

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
803
2 голоси
Зоц відреагував на новину, що замінить Санітру на чолі чоловічої збірної України: відверта заява тренера
Микола Зоц. Фото: Google
Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Микола Зоц відреагував на інформацію про те, що він може замінити словака Юрая Санітру на чолі чоловічої дружини.

Чоловіча збірна України з біатлону вперше за вісім років має отримає нового тренера. За інформацією низки вітчизняних ЗМІ, словацький спеціаліст Юрай Санітра, який працював з командою від 2016 року, з дня на день складе свої повноваження.

Раніше повідомлялося, керівництво федерації біатлону України розглядає Миколу Зоца як кандидата на заміну Юраю Санітрі. І таким чином, він стане тренером одразу для обох збірних України. Однак, сам Зоц подібні чутки не підтвердив.

«Це на рівні розмов. Більше розмов в пресі, ніж зі мною особисто. Але раніше були такі практики, що був головний тренер, і у нього було в управлінні два старші тренери на чоловічу та жіночу команду. На сьогоднішню годину, не можу нічого (конкретно) сказати», — сказав Зоц в коментарі «Суспільне».

  • Контракт Микроли Зоца як тренера жіночої збірної України чинний до кінця квітня цього року.
  • Фахівця мають переобрати на цю посаду рішенням президії федерації біатлону України, після чого контракт з тренером підпишуть у Міністерстві молоді та спорту.