«Можу сказати, що у нас народилася біатлоністка»: тренер збірної України – про результат Дмитренко в індивідуалці

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
174
0 голосів
«Можу сказати, що у нас народилася біатлоністка»: тренер збірної України – про результат Дмитренко в індивідуалці
Христина Дмитренко. Фото: Google
Христина Дмитренко фінішувала на восьмому місці в індивідуальній гонці чемпіонату світу з біатлону – тренер збірної України Микола Зоц прокоментував результат своєї підопічної.

У чеському Нове Место завершилася жіноча індивідуальна гонка в рамках чемпіонату світу з біатлону.

Найкращою серед українок стала Дмитренко, яка фінішувала восьмою, що стало найкращим результатом України в особистих гонках ЧС-2024.

Тренер збірної України Микола Зоц прокоментував результат перегонів:

«Думаю, що ми не такі горді, щоб лише нас вітали за призові місця. Знаємо ціну цих місць. Всіх вітаю з восьмим місцем. У шоку? Та ні. Але вперше можу сказати, що у нас народилася біатлоністка. Це вперше кажу, хоча вона й раніше вже була. Можу вже сказати сьогодні: у побудові нової команди на новий олімпійський цикл.

Це вже біатлоністка з'явилася зовсім іншої формації, мислення, підходу. На сьогодні я це можу сказати. Але ми реально дивимося на речі: наразі, якщо будуємо команду, середній рівень збірної треба ходом по трасі хвилину скидати», – заявив Микола Зоц в коментарі для Суспільне Спорт.

  • Зазначимо, що попередній найкращий результат нинішнього чемпіонату світу належав також Христині Дмитренко, яка фінішувала 12-ю у спринті.
  • Завтра, 14 лютого, відбудеться чоловіча індивідуальна гонка. Старт перегонів заплановано на 18:20.