«Гадаю, це досить очевидно»: Михайлюк пояснив, чому він перейшов у Бостон Селтікс

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1413
0 голосів
«Гадаю, це досить очевидно»: Михайлюк пояснив, чому він перейшов у Бостон Селтікс
Святослав Михайлюк. Фото: НБА
За словами Святослава Михайлюка, який в серпні уклав угоду з Бостон Селтікс, мета в новій команді в нього одна – перемагати і допомагати одноклубникам.

Український захисник Святослав Михайлюк, який влітку став гравцем клубу НБА Бостон Селтікс, прокоментував свій перехід до даної команди.

Свят розповів, чому вибір пав саме на Бостон Селтікс:

«Гадаю, це досить очевидно: це одна з найкращих команд у НБА, яка має досить високі очікування щороку. Я ж особисто хочу одного: перемагати. У нас тут чудова група людей. Організація досить велика, і у нас є можливість зробити щось велике та особливе. Хочу бути частиною чогось особливого».

Також у етері YouTube-каналу Селтікс Михайлюк розповів, у чому полягатиме його задача та роль у новій команді:

«Задача досить очевидна: я маю кидати. Допомагати хлопцям, створювати для них більше вільного простору. Маю сумлінно відпрацьовувати у захисті, правильно діяти як в обороні, так і в атаці. Маю бути гарною підтримкою для інших гравців та намагатися якомога краще інтегруватися у команду».

  • Останнім клубом Свята був Шарлотт Хорнетс, до якого він перейшов узимку 2023 року після обміну між Портленд Трейл Блейзерс, Філадельфією та Хорнетс.
  • За команду він зіграв 31 матч та набирав 6,6 очка, 1,5 передачі, 1,5 підбирання, 0,4 перехоплення, 0,1 блок-шота та 0,7 втрати в середньому за гру.
  • В НБА Михайлюк раніше також грав за Лос-Анджелес Лейкерс, Детройт Пістонс, Оклахома-Сіті Тандер, Торонто Репторс та Нью-Йорк Нікс.
  • Бостон в минулому сезоні дійшов до півфіналу плей-оф НБА, де поступився Маямі. Новий сезон НБА стартує 25 жовтня.