Михайлюк залишається в НБА: українець підписав угоду на один рік з Бостон Селтікс

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
1361
0 голосів
Михайлюк залишається в НБА: українець підписав угоду на один рік з Бостон Селтікс
Святослав Михайлюк, Фото: НБА
Український захисник Святослав Михайлюк залишився грати в НБА. Він підписав однорічний контракт із командою Бостон Селтікс, яка у минулому сезоні дійшла до півфіналу НБА.

Святослав Михайлюк став гравцем Бостон Селтікс. Українець підписав контракт на один рік, повідомив інсайдер Шемс Чараніа.

Влітку Михайлюком цікавилися кілька європейських клубів, серед них були грецькі Панатінаїкос та Олімпіакос, італійські Олімпія Мілан та Віртус Болонья, іспанський Реал. Також українець міг опинитися в іншій команді НБА – Маямі Хіт.

У лютому 2023 року Михайлюк перейшов до Шарлотт Хорнетс після обміну між Портленд Трейл Блейзерс, Філадельфією та Хорнетс.

  • У сезоні-2022/23 Святослав провів 19 матчів за Шарлотт. У середньому за гру він набирав 10,6 очка та робив 2,7 асиста.
  • В НБА Михайлюк раніше також грав за Лос-Анджелес Лейкерс, Детройт Пістонс, Оклахома-Сіті Тандер, Торонто Репторс та Нью-Йорк Нікс.
  • Бостон в минулому сезоні дійшов до півфіналу плей-офф НБА, де поступився Маямі (3:4 у серії). Новий сезон НБА стартує 25 жовтня.