Чи стане Михайлюк чемпіоном: легенда дав прогноз на фінал НБА між Бостоном і Далласом

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
101
1 голос
Чи стане Михайлюк чемпіоном: легенда дав прогноз на фінал НБА між Бостоном і Далласом
Святослав Михайлюк. Фото: Google
Пятиразовий чемпіон НБА Меджик Джонсон поділився прогнозом на протистояння Бостона, кольори якого захищає українець Святослав Михайлюк проти Далласа у фіналі НБА.

Меджик Джонсон вірить, що Бостону, який провів феноменальний регулярний сезон в НБА, цілком під силу здобути й каблучки чемпіонів.

Однак, протистояння з Далласом, де запалює дует Луки Дончіча та Кайрі Ірвінга, точно буде не з легких. 

«Селтікс мають виграти серію. Однак я вже бачив, як більш талановита команда поступається. Фінал 2004 року між Лейкерс і Пістонс. Чонсі Біллапс, Річард Хемілтон і Бен Воллес влаштували апсет моїм Лейкерс із чотирма членами Зали слави: Кобі Брайантом, Шаком, Гері Пейтоном і Карлом Мелоуном. За них навіть Горас Грант грав!

Меверікс мають шанс узяти титул як команда, яка набрала хід просто зараз, грає з упевненістю та нахабством! У Луки (Дончича) і Кайрі (Ірвінга) більше не буде можливості відпочивати в захисті, як це було в серії з Тімбервулвз, тому що кожен в основі Селтікс» являє собою загрозу з погляду набору очок».

Також Меджик Джонсон дав дав дуже просту, але максимально дієву підказку тренерам Бостона та Далласа, як перемогти у фіналі.

«Команда, яка набере більше очок у трисекундній, матиме перевагу на підбиранні та найменший коефіцієнт втрат, переможе в цій серії!»,  –  написав  Меджик Джонсон у своєму Х-акаунті.

Нагадаємо, що дворазовий чемпіон НБА у складі Лос-Анджелес Лейкерс Станіслав Медведенко дав ексклюзивне інтерв’ю Sport-express.uaде також спрогнозував, хто цьогоріч виграє НБА.

  • Перший матч фіналу між Бостоном та Далласом заплановано на 7 червня. Початок гри о 03:30 за київським часом.
  • Святослав Михайлюк став другим в історії українцем (після Станіслава Медведенка), команда якого вийшла у фінал Національної баскетбольної асоціації.
  • У регулярному чемпіонаті 2023/24 українець в середньому проводив на майданчику 10.1 хвилини, набирав 4 очки, виконував 1.2 підбирання та 0.9 асистів.
  • У плей-оф 2023/24 Михайлюк загалом мав 17 хвилин та 49 секунд ігрового часу: три очки, три підбирання, одна передача.
  • Для Бостона цьогорічний фінал стане першим за 14 років. У сезоні 2009/2010 Селтікс поступилися у фінальній серії Лос-Анджелес Лейкерс.