«Справа ж тут не в 120 гривнях»: Медведенко відреагував на гучний скандал в українському баскетболі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
386
1 голос
«Справа ж тут не в 120 гривнях»: Медведенко відреагував на гучний скандал в українському баскетболі
Михайло Бродський. Фото: ФБУ
Колишній важкий форвард національної збірної України та Лос-Анджелес Лейкерс Станіслав Медведенко прокоментував розбірки між баскетболістом-аматором Денисом Давидовим та ФБУ, якого звинуватили в порушенні норм Кодексу етики організації.

На минулому тижні Федерація баскетболу України порушила справу проти гравця Аматорської баскетбольної ліги Дениса Давидова, який сплатив ліцензію за участь в АБЛ у розмірі 120 гривень, з наступним формулюванням.

«Бродському на шлюх і блекджек в Іспанії».

Відреагував на заочний зашквар між президентом ФБУ Михайлом Бродським та баскетболістом-аматором Денисом Давидовим і дворазовий чемпіон НБА та найтитулованіший баскетболіст України Станіслав Медведенко.

«Це така форма протесту проти дій чи, скоріше, бездіяльності Федерації баскетболу України. Справа ж тут не в 120 гривнях. Сума зовсім не велика, але! Країна живе в умовах війни і навіть ці незначні кошти можна, наприклад, задонатити на ЗСУ, а не зрозуміло кому і на що.

Це було б нормально, я про членські збори, внески, якби ФБУ давала звіт куди йдуть гроші, а так… Звісно, можна сказати, що всі кошти йдуть на діточок. От тільки не ясно, на яких дЄточек»,–  розповів Медведенко в інтерв'ю Sport-express.ua.

  • Справу ФБУ проби Давидова розглядатиме Комітет етики та чесної гри ФБУ, який і винесе остаточне рішення.
  • Чемпіоном Аматорської баскетбольної ліги є команда «Родина Україна».