«Бродському на шлюх і блекджек в Іспанії»: в українському баскетболі скандал, ФБУ відкрила справу проти гравця

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
244
1 голос
«Бродському на шлюх і блекджек в Іспанії»: в українському баскетболі скандал, ФБУ відкрила справу проти гравця
Михайло Бродський. Фото: ФБУ
Федерація баскетболу України порушила справу проти гравця аматорської баскетбольної ліги Дениса Давидова. Йому інкримінують порушення норм Кодексу етики ФБУ.

Максимально крінжовий скандал в українському баскетболі набирає обертів.

Федерація баскетболу України порушила справу проти гравця Аматорської баскетбольної ліги Дениса Давидова, який сплатив ліцензію за участь в АБЛ, 120 гривень (!!!), з наступним підписом-формулюванням у якому згадав осбисто президента ФБУ Михайла Бродського.

«Бродському на шлюх і блекджек в Іспанії».

Представники Федерації баскетболу України взяли добову паузу та відповіли баскетболісту-аматору.

«Під час оплати ліцензії для участі в аматорських змаганнях, нині гравцем-учасником Аматорської баскетбольної ліги, Денисом Давидовим були допущені порушення норм Кодексу етики ФБУ.

Комітетом етики та чесної гри ФБУ буде розглянуто дане питання та надана відповідна оцінка», – йдеться в листі, який оприлюднила пресслужба ФБУ.

Не став мовчати і сам винуватець розбірок.

«Я граю в АБЛ з 2013 року, ніколи та ні за які ліцензії гроші не сплачував та вважаю, що це надмірна якась вимога, протиправна. ФБУ можуть створювати різні комітети, але я їх не визнаю, вони звісно можуть приймати якісь рішення, але я взагалі не бачу обставин, щоб я їх виконував.

Вважаю, що ці правила з 90-х та що це сучасний рекет. Треба було якось відреагувати на цю ситуацію, тому я вирішив так трошки пожартувати», –  розповів Давидов в коментарі інстаграм Sports4world.

  • Надалі питання чи-то справу ФБУ проби Давидова розглядатиме Комітет етики та чесної гри ФБУ.
  • Чемпіоном Аматорської баскетбольної ліги є команда «Родина Україна».