Футбол

Шовковський розкрив всю правду про травмованих гравців Динамо: у якому стані Ярмоленко, Піхальонок і Себальйос

Андрій Піскун
Переглядів 397
2 голоси
Олександр Шовковський. Фото: ФК Динамо
Головний тренер Динамо Олександр Шовковський після перемоги над Оболонню (5:1) у десятому турі УПЛ розповів про відновлення травмованих. гравців киян.

Динамо впевнено перемогло Оболонь в рамках десятого туру УПЛ і повернулось на перше місце у турнірній таблиці. На післяматчевій прес-конференції Олександр Шовковський розповів про травмованих гравців, які не змогли допомогти у київському дербі.

«На жаль, ще раз доводиться констатувати, що ми не можемо розраховувати на Андрія Ярмоленка – в нього певні проблеми з ахілом. Також починає своє відновлення Олександр Піхальонок, і Браян Себальйос також на шляху до того, щоб набирати форму, але поки він навіть не долучався до роботи в основній групі й працює індивідуально».

Окрім цього, Шовковський пожалівся на, що тренувальний процес важко налагодити без всіх гравців, тому доводиться залучати молодь.

«Загалом, можу сказати, що непросто тренуватися, коли в розпорядженні залишилося лише вісім польових гравців, тож довелося долучити до роботи з «основою» двох гравців із юнацької команди», – наводить слова Шовковського офіційний сайт Динамо.

  • Наступну гру кияни проведуть у рамках Ліги Європи 24 жовтня у Римі проти Роми Артема Довбика.
  • У чемпіонаті України Динамо зіграє 27 жовтня проти Шахтаря.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн