Футбол

Головний тренер Шахтаря відреагував на матч, за який його рознесли фанати: Пушич оцінив гру з Колосом

Дмитро Вєнков
Переглядів 126
2 голоси
Маріно Пушич. Фото: ФК Шахтар (Донецьк)
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич висловився після гостьової перемоги своєї команди над Колосом (1:0) у рамках десятого туру чемпіонату України.

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич прокоментував звитягу над Колосом (1:0) в десятому турі УПЛ, після якої отримав жорстку реакцію у мережі від фанатів.

«Це була складна гра, перевага лише в один м'яч. Але ми доклали всіх зусиль, щоб здобути три очки. Суперник сьогодні якісно проявив себе у захисній фазі, непогано виходив у контратаки, але зі свого боку ми змогли протиставити всі наші сильні якості як в обороні, так і в атаці».

Спеціаліст зазначив, що в другому таймі його команда додала.

«Можливо, нам не вистачало різкості, малюнку гри в цілому у першому таймі, але мені сподобалось, як команда відреагувала у перерві. У другому таймі ви могли побачити кращу реакцію від нас як команди. Також автогол допоміг нам перемогти сьогодні».

Тренер визнав, що Колос був достатньо гострим у даній зустрічі, однак вважає перемогу своєї команди закономірною.

«Наші суперники мали один-два хороших моменти у першій половині, але я вважаю це цілком нормальним. Ми іноді давали їм багато вільного простору. Вважаю, що ми сьогодні заслужили перемогу», – сказав Пушич в ефірі УПЛ ТБ.

  • Зазначимо, що Шахтар посідає четверте місце в таблиці УПЛ, маючи 19 очок після дев’яти матчів;
  • 22 жовтня на Пушича і Ко очікує гостьовий матч проти Арсеналу в третьому турі Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн