Футбол

«Ідеальна кандидатура в очах Суркіса»: джерело назвало того, хто має стати новим генеральним директором Динамо

Дмитро Вєнков
Переглядів 20176
10 голосів
Дмитро Бріф. Фото: ФК Динамо (Київ)
Тільки-но київське Динамо попрощалося зі своїм багаторічним гендиректором Резо Чохонелідзе, і вже на вакантне місце сватають віцепрезидента клубу Дмитра Бріфа.

Віцепрезидент Динамо та довірена особа братів Суркісів Дмитро Бріф може замінити Резо Чохонелідзе на посаді генерального директора клубу.

Такий розвиток подій прогнозує телеграм-канал «Футбол з вертольоту», хоча джерело й зазначає, що не має перевіреної інформації.

Молодий ставленик багато за що відповідає в клубі.

«Бріф пройшов шлях від юрисконсульта до віцепрезидента. Він останнім часом виконує функції головного управлінця структури клубу, в тому числі відповідаючи за всю операційну діяльність. І юридична посада гендиректора була формальна, адже Чохонелідзе давно не брав участь у робочих процесах клубу».

Джерело аналізує, чому Бріф може стати тією самою фігурою.

«Дмитро фігурує на представленні гравців і в різних активностях клубу. А головне – має цілковиту довіру від Суркісів, а також є відносно не футбольною людиною, тобто особою, яка не буде влазити у процеси селекції чи призначення тренерів. Ідеальна кандидатура, особливо в очах Ігоря Михайловича».

Бріф багато років працював у Динамо на посаді юриста, а у 2023-му році був призначений на посаду віцепрезидента клубу.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн