Футбол

Олександрія вперше втратила очки в кривавій битві з аутсайдером УПЛ: результат матчу команди Ротаня і Оболоні

Євген Чепур
Переглядів 4245
2 голоси
Оболонь – Олександрія. Фото: Олександрія
Сьогодні, 13 вересня, у шостому турі Української Прем'єр-ліги в Києві зустрічалися місцева Оболонь та Олександрія. Гра завершилася внічию з рахунком 0:0.
  • Між собою Оболонь та Олександрія провели 15 матчів – вісім разів перемогу святкували олександрійці, три тріумфи на рахунку «пивоварів» та у чотирьох поєдинках була зафіксована нічия. Різниця м'ячів 24–14 на користь сьогоднішніх гостей. 
  • У минулому сезоні між командами були зафіксовані нічия та перемога Олександрії.

Перша половина зустрічі пройшла за територіальної переваги Олександрії, але на перерву команди пішли за нічийного рахунку – 0:0.

Відзначимо, що на 11-й хвилині матчу Ростислав Тарануха врізався в плече Жуана Безерри та розбив собі ніс. Лікарі одразу надали допомогу українцю, але через важкість травми його прийшлося замінити.

Ярослав Тарануха. Фото: скриншот трансляції на Setanta

Другий тайм також не порадував вболівальників обох команд голами. У підсумку гра завершилася внічию, 0:0.

УПЛ, шостий тур

Оболонь – Олександрія – 0:0

  • Після сьогоднішньої гри Оболонь з двома очками залишилася на останньому місці у турнірній таблиці, а Олександрія, хоч і вперше у чемпіонаті України втратила очки, лідирує у національній першості.
  • У наступному матчі Олександрія зіграє з ще однією київською командою – Лівим Берегом. Гра запланована на 21 вересня. Оболоні у сьомому турі зустрінеться з донецьким Шахтарем 23 вересня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн